BOJ karusellen 2020 er avlyst

Styret for Buskerud og Oppland jaktfeltkarusell avlyser nå formelt jaktfeltkarusellen 2020, men vi planlegger ny karusell vinteren/våren 2021 og håper at vi alle igjen kan møtes på skyting.

Hei alle jaktskyttervenner

Som alle er kjent med bestemte myndighetene at alle arrangement måtte avlyses denne våren. Bare jaktfeltstevnet til Skude ble arrangert i BOJ karusellen før forbudet trådte i kraft.

Styret for Buskerud og Oppland jaktfeltkarusell avlyser nå formelt jaktfeltkarusellen 2020, men vi planlegger ny karusell vinteren /våren 2021 og håper at vi alle igjen kan møtes på skyting.

Mange skyttere har betalt karusellpåmelding kr. 200,- for årets karusell på det stevnet som ble arrangert. Påmeldingsavgiften i BOJ karusellen som er betalt i 2020 kommer til å gjelde også for karusellen i 2021. Skytteren gir beskjed i påmeldingen på første stevnet vedkommende er på i 2021 om at avgift ble betalt i 2020. Fint om du passer på kvitteringen din frem til da så går påmeldinga raskere, hvis ikke så har vi liste på hvem som betalte på Skude.

Hvis noen allikevel vil ha pengene tilbakebetalt nå, så kan du sende e-post til BOJ kasserer Odd Arild Halbjørhus )oa-halbj@online.no) med opplysninger om kontonummer du ønsker pengene overført til.

Styret vil ønske alle en god sommer og velkommen til ny jaktfeltkarusell i 2021.

06.05.2020 19:30
lagt til handlevogn